SPA

SPA-ul nostru se bucura de 3 bazine cu apa termala cu beneficii dovedite

Proprietățile terapeutice ale acestor ape au fost o sursă de inspirație pentru mitologie.

Se spune că zeița Atena i-a cerut fratelui său, meșterul Hafaistos să creeze ape termale în Aidipsos, Evia, pentru ca eroul și protejatul ei preferat, Hercule, să se relaxeze după fiecare din cele 12 sarcini supraomenești la care era supus.

Se mai spune că în povestea asta și-a băgat coada și zeița Hera, care era protectoarea căminului, și a cerut ca aceste ape să fie calde pentru a fi procreați copii sănătoși. Tot Hera i-a sfătuit pe Deucalion (fiul lui Prometeu) și pe soția acestuia Pyrrha să se scalde în apele din Edipsou pentru a avea copii sănătoși. Așa s-a născut poporul elen, după denumirea primei progenituri a cuplului, Helena.

Astfel că, e de ajuns să faci o singură dată baie în apele zeilor, ca să-ți revigorezi sănătatea.

Centrul Spa te invită să descoperi în cadrul Hotelului Ilion*** locul perfect pentru ritualuri de relaxare care să-ți răsfețe simțurile și să te reconforteze. Ilion Spa îți pune la dispoziție tratamente apa termala si masaj, special concepute să-ți îmbunătățească starea de sănătate și să-ți redea echilibrul dintre trup si suflet de care ai nevoie. Aici vei găsi alchimia perfectă între: stare de bine, frumusețe, autenticitate și rafinament.

SPA 1
SPA 2
SPA 3

Servicii SPA

Vă oferim o gamă largă de servicii SPA la prețuri accesibile

  1. Baie cu apă cu sulf
  2. Baie cu apă cu litiu
  3. Hidromasaj
  4. Masaj cu pietre vulcanice